Monday 9 April 2012

My little Empire

Making shawls is a nice thing to do, but when you give them away as presents there is a question of where to put this beautiful shawl. i have been gone through many shops on Cambridge and also going through them online, but nothing really caught my eye or inspired me. 
So after many months of thinking and searching I finally find a solution - I will make boxes myself! 
Here are white ones that I mananged to make from A4 white paper. I have got one box (don`t remember where I got it from or what was in it), but I kind of destroyed it to see how it is done. And then I brought few large cardboard papers.
And here they are few hours later:
 Minu väike impeeriumVäga tore on kauneid pitsilisi salle kududa, aga neid kingituseks ära andes tekib küsimus, kuidas neid küll pakendada. Otsisin mööda erinevaid poode ning arvestades seda, et sallid on erinevas suuruses ja kõrguses, oleks mõttetu endale kümmekond ühes mõõdus karpi nurka seisma soetada. Seega langetasin pärast pikka internetis otsimist ja mööda poode kammimist otsuse - teen karbid ise! Palju toredam on saada just sulle mõeldes omavalmistatud ja unikaalne karp, kas pole?
Kunagi sügisel sai kusagilt turult midagi karbis ostetud, ning võtsin ja lammutasin selle karbi kenasti laiali. Valgest A4 paberist sai paar proovi-karpi tehtud, ning tulid päris kenasti välja. Pidi ainult hoolas olema ja tähele panema, kuhu ja kuidas murdmise koha märge paberile teha, et hiljem see kokkuvoldituna näha ei jääks. 
Paar tundi hiljem olid värvilised karbid kenasti valmis. Kõvasti läks küll nuputamist ja mõõtmist ja ette-mõtlemist, aga idee sai teoks!

1 comment:

  1. Sul on vahva blogi ja imeilusad pitsid!

    ReplyDelete