Monday 30 April 2012

New pattern - uus muster

Some time ago I saw this pattern
 I liked it very much and I tried to find it, but I could not. And now just few days ago I found a book in my bookshelf and there was the pattern. I tried to knit it, but I wasn`t happy with it. Maybe the yarn was not the best choice (sheep wool), maybe merino lace will better after blocking. But I gave up... Pattern has in the beginning about 25 stitches, and then it goes into 27, 29,33 and 37. And then back to 27, then 19, 21, 29... By the time I changed the pattern and was happy with the result I just got so frustrated. There is always tomorrow! ;)
Pattern can be found here.
Millalgi nägin sellise mustriga teost. See meeldis mulle väga ja püüdsin tulutult selle mustrit leida. Ja nüüd paar päeva tagasi leidsin oma raamaturiiulist raamatu, milles see muster sees ("Koemustrid", OÜ Heili Kirjastus, 1997, trükitud Tallinna Raamatutrükikojas)! Proovisin siis seda kududa, no ja ei meeldinud eriti. Võib-olla valisin vale lõnga (ühekordne täisvill), äkki meriinost jääb pärast venitamist parem. Aga andsin alla...
Mustril on alguses 25 silmust, siis on järk-järgult 27, 29, 33 ja 37. Ja siis jälle 27, siis 19,21 ja 29... Selleks ajaks, kui mustrist natuke muutnud olind ja tulemusega rahule jäin, olin täiesti tüdinud. Aga alati on homme parem päev! ;)
Mustri võib leida siit.

3 comments:

  1. Kas selle pitsi osas oleks võimalik mustrit jagada? Kuna seda raamatut pole väga saada, siis oleksin väga tänulik :)

    ReplyDelete
  2. Jagaksin hea meelega, kui soovi on, aga mitte siin. E-posti aadressi palun!

    ReplyDelete
  3. http://www.liveinternet.ru/users/natalinka49/rubric/3144281/

    ReplyDelete